Sündmused
Siiri Liiva
Restorani Leib omanike algatusel aprilli algusest tegevust alustanud veebipõhine taluturg Talust Koju vahendab umbes 15 kohaliku tootja toodangut ja on paari nädalaga väga populaarseks saanud. Selle võimaluse üle tunnevad heameelt ka erinevates Eesti otsades asuvad väiketootjad, kellel restoranide ja hotellide sulgemisega on kas suurem või väiksem osa sissetulekust ära langenud.
„See sai alguse meie restoranist Leib – meie toit on kogu aeg tulnud kohalikelt väiketootjatelt – ja nüüd, kui me oma uksed sulgesime, jäid ka meie koostööpartnerid sissetulekuta, sest nad töötasidki suures osas ainult meiega või teiste restoranidega,” rääkis restoraniärimees ja sommeljee Kristjan Peäske.
Loe edasi: arileht.delfi.ee, 26.04.2020