# #

Koolitus koduköökide tunnustamisest ja teavitamisest

19.11.11

Võru FEM NET, Võrumaa Arenguagentuur ja Võrumaa Naiste Ühendus kutsuvad

19. novembril toimuvale koolitusele: Koduköökide teavitamine ja/või tunnustamine?

Koolituse sihtgrupp: tegutsevad ja alustada soovivad ettevõtjad

Päevakava:
9.30 - 10.00 Kogunemine, sissejuhatus koolituspäeva
10.00 - 11.00 Toiduohutus ja teavitamisnõuded
Kaire Siidra, Võrumaa Veterinaarkeskus
11.00 - 11.30 Lõuna
11.30 - 18.00 Leivategu. Eramus toidu käitlemine
Raili Kallavus, Sir Melvin OÜ

Koolituse hind: 30,- € (koolitusprojekti rahastamise korral on võimalik 90% hinnasoodustus).
Koolituse käigus omandatakse vajalik teoreetiline infobaas ja kogenenud juhendaja kaasabil valmivad maitsvad koduleivad.

Koolitus toimub Võrumaal, Rõuge vallas, Utessuu külas
Täpsem info ja registreerimine: ene@vaa.ee, tel 786 8367
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Kodune leivategu on rituaal .... Tänagi küpsetatakse paljudes peredes leiba ise ja peamiselt eestimaisest jahust, mis on täis valgusenergiat ja päikesekiirgust, mida saame loodusest. Kes kord on alustanud, ei pea seda rituaalset ning pidulikult lõhnavat toimingut tüliks. Vastupidi, see töö tasub vaeva kuhjaga! Soe, lõhnav leivapäts laual loob kodusse erilise soojuse.